Szaszłyki drobiowe i wieprzowe – soczyste, aromatyczne, przygotowane z najwyższej jakości mięsa, doskonale komponują się z warzywami i przyprawami.
Kaszanka na grilla – tradycyjny polski przysmak, który świetnie smakuje zarówno solo, jak i w towarzystwie cebuli czy jabłka.
Kiełbaski greckie i włoskie – inspirowane śródziemnomorskimi smakami, idealne dla tych, którzy lubią eksperymentować przy grillu.
Kiełbaski z serem – delikatne i aromatyczne, z rozpływającym się w środku serem, to propozycja dla fanów niebanalnych dodatków do grillowych uczt.
Mięsa grillowe: karkówka, polędwiczki, boczek – klasyka polskiego grilla, która nigdy nie wychodzi z mody. Soczysta karkówka, delikatne polędwiczki i chrupiący boczek to gwarancja udanego spotkania przy ruszcie.
Reklama
Majowy sezon grillowy z Gawryckim – co polecamy na ruszt?
Majówka to tradycyjny początek sezonu grillowego w Polsce – czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi na świeżym powietrzu. W tym roku Jerzy Gawrycki przygotował wyjątkową ofertę grillową, która zadowoli zarówno miłośników klasyki, jak i tych, którzy lubią kulinarne nowości. Wybierz swoje ulubione przysmaki i rozpocznij majowy sezon grillowy z Gawryckim. Zapraszamy do sklepów firmowych.
- 28.04.2025 18:12

Reklama
Reklama
Reklama



