Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama
Reklama

Majowy sezon grillowy z Gawryckim – co polecamy na ruszt?

Majówka to tradycyjny początek sezonu grillowego w Polsce – czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi na świeżym powietrzu. W tym roku Jerzy Gawrycki przygotował wyjątkową ofertę grillową, która zadowoli zarówno miłośników klasyki, jak i tych, którzy lubią kulinarne nowości. Wybierz swoje ulubione przysmaki i rozpocznij majowy sezon grillowy z Gawryckim. Zapraszamy do sklepów firmowych.
Majowy sezon grillowy z Gawryckim – co polecamy na ruszt?
  • Szaszłyki drobiowe i wieprzowe – soczyste, aromatyczne, przygotowane z najwyższej jakości mięsa, doskonale komponują się z warzywami i przyprawami.

  • Kaszanka na grilla – tradycyjny polski przysmak, który świetnie smakuje zarówno solo, jak i w towarzystwie cebuli czy jabłka.

  • Kiełbaski greckie i włoskie – inspirowane śródziemnomorskimi smakami, idealne dla tych, którzy lubią eksperymentować przy grillu.

  • Kiełbaski z serem – delikatne i aromatyczne, z rozpływającym się w środku serem, to propozycja dla fanów niebanalnych dodatków do grillowych uczt.

  • Mięsa grillowe: karkówka, polędwiczki, boczek – klasyka polskiego grilla, która nigdy nie wychodzi z mody. Soczysta karkówka, delikatne polędwiczki i chrupiący boczek to gwarancja udanego spotkania przy ruszcie.


Podziel się

Reklama
Reklama
Reklama
Ostatnie komentarze
Reklama