Środa, 21.08.2019

• 27.07.2016, 14:16
  • Telewizja Sudecka
KONKURS NA STANOWISKO DYREKTORA ZARZĄDU DRÓG POWIATOWYCH
Konkurs na stanowisko dyrektora Zarządu Dróg Powiatowych Zarząd Powiatu ogłasza konkurs na stanowisko dyrektora Zarządu Dróg Powiatowych. Termin składania ofert mija 8 sierpnia.

Ogłoszenie o konkursie zostało zamieszczone na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Starostwa Powiatowego w Dzierżoniowie w dziale „Konkursy i nabory”.

Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać:

– pocztą elektroniczną na adres: [email protected] – w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego,

– osobiście – (II piętro, pokój nr 202)

– przesłać na adres Starostwa Powiatowego w Dzierżoniowie, Rynek 27, 58-200 Dzierżoniów w zamkniętej kopercie z dopiskiem: „Nabór na stanowisko dyrektora Zarządu Dróg Powiatowych w Dzierżoniowie”.

Druki kwestionariusza osobowego dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie oraz oświadczeń dostępne są na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Starostwa Powiatowego w Dzierżoniowie (bip.pow.dzierzoniow.pl) lub w komórce kadr Starostwa Powiatowego w Dzierżoniowie (Rynek 27, pok. 310).

Szczegółowych informacji o naborze udziela Wydział Organizacyjny – tel. 74 832 52 22.

Szczegóły dotyczące konkursu – wymagania i informacje o warunkach pracy – http://bip.pow.dzierzoniow.pl/pl/bip/konkursy/konk3

Telewizja Sudecka

Autor
Autor 28.07.2016, 08:22
To jest drugi już konkurs. Pierwszy nie wyłonił kandydata.
000 27.07.2016, 17:55
Pewnie już wiadomo kto będzie a konkurs to jedynie procedura. Po co więc ogłaszać coś niech napiszą, kto i po kłopocie.